Metodi

Olen kehittänyt oman valmentamisen metodin pitkän käytännön kokemuksensa kautta. Metodi soveltuu yksilöllisesti niin urheilussa kuin yrityselämässäkin kehittymiseen.

nuoli alas

JR Method - Johtamisen ja valmentamisen uusi metodi

"Tulevaisuuden johtaminen on innostamisen johtamista."

Olen erikoistunut innostamisen johtamiseen, valmentavaan johtamiseen sekä oppivan organisaation rakentamiseen. Rakennan prosesseja, jotka johtavat itsetuntemuksen, oppimisen ja käytännön työn kautta parempaan lopputulokseen. Käytän uusimpia oppimis- ja motivaatioteorioita johtamisen, oppimisen ja valmentamisen tukena. Uudenlainen johtaminen on tärkeää, jotta pysymme jatkuvassa työelämän muutoksessa mukana ja saamme innostettua nuoretkin työntekijät.

Minun menetelmäni perustuvat kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, oppimiseen, innostamiseen, sisäisen motivaation käyttöön ja oikeiden olosuhteiden rakentamiseen. Minun koulutukseni ja valmennukseni rakentuvat hyvin asiakaslähtöisesti vastaten yksilölähtöisesti suoraan asiakkaan tarpeisiin.

JR Methodin pääperiaatteet

JR Method on prosessi, jonka avulla yritykset ja yksilöt voivat ottaa suunnan kohti oman alansa johtajuutta. Tavoitteena on kehittää innostava ja oppiva organisaatio tai yrityskulttuuri, jonka avulla sopeudutaan nopeasti tulevaisuuden muutoksiin ja palvellaan asiakkaita paremmin.

JR Methodin avulla tuot innostuksen osaksi arkea, tehostat luovuutta, tuottavuutta ja varmistat ketterän ja oppivan työkulttuurin.

JR Method on kokonaisuus, joka vastaa yrityksesi ja yksilöiden kehittämisestä, jalkauttamisesta ja mittaamisesta.

Palvelun lopputuloksena yrityksestä ja yksilöistä luodaan alan edelläkävijöitä. Motivoituneita, innostuneita yksilöitä, joiden työ on loppuasiakkaalle merkityksellistä ja saa valitsemaan teidät kilpailijan sijaan.

nuoli oikealle

Yrityksille

Miten yritys voi hyötyä Jussin käytännönläheisestä osaamisesta?

nuoli oikealle

Yksilöille

Valmentamisen keskiössä on motivoiminen ja uudet taidon oppimisen metodit

nuoli oikealle

Referenssit

"Ehdottomasti suosittelen!"

Priidik Vesi, Lumilautavalmentaja, yrittäjä Vuokatin seikkailupuisto Oy

nuoli oikealle