Referenssit

Tutustu asiakastarinoihin

nuoli alas

Asiakkaitani

Tässä muutamia tarinoita asiakkailtani.

nuoli oikealle

Johtamisen valmennus, Ouneva Group

Jussi on särmä valmentaja ja antanut itsestään paljon tähän koulutukseen. Yksilövalmennukset tosi hyödyllisiä. Sisällöt hyviä!

Mikko Nevalainen, President, Ouneva Group


Johtamisen valmennus, Ouneva Group

Koulutuksen aiheet ja sisältö olivat todella osuvia, kaikille tarpeellisia. Ryhmävalmennukset olivat tosi hyviä, olisi voinut olla ainakin pari kertaa lisääkin. Yksilövalmennukset lähtivät nopeasti liikkeelle. Jussi on luotettava valmentaja, jolla on nälkää kehittyä ja saada tuloksia. Hän on helppo lähestyä ja sitä kautta löytää hyvin oikeat kehityskohteet. Erilainen kuin normaali konsultti. Kiinnostava! Ehdottomasti suosittelen!

Seppo Lappalainen, CEO, Ouneva Group


Johtamisen valmennus, Ouneva Group

Ylivoimaisesti paras koulutus mitä työelämän aikana on ollut! Tämä on sekä työ- että siviilielämän alueille todella osuva koulutus. En ole koskaan ymmärtänyt, että samat johtamisen lainalaisuudet toimivat 5-vuotiaalle ja työpaikalla. Näkökulman muutoksen kautta näkee omaa toimintaansa todella hyvin. Omille johtamisen käsityksille tukea, todella merkittävä asia! Joka kerta valmennukseen tullessa on ollut hyvä fiilis ja vielä parempi sieltä lähtiessä. Jussi on räätälöinyt valmennusta erittäin hyvin omien tarpeideni mukaan ja päivän tilanteen mukaan on jalostettu sisältöä.

Petri Silvennoinen, Plant Manager, Ouneva Group


Johtamisen valmennus, Ouneva Group

Oma lamppu laajeni tosi hienosti! Mielenkiintoinen valmennus. Syväluotaus itseeni. Kerrankin puhutaan stressin hallinasta, eikä sietokyvystä. Kaikkien pitäisi käydä tällainen syväluotaaminen läpi, varsinkin esimiesasemassa! Koulutus oli erittäin paikallaan. Jussi on valmentajana helposti lähestyttävä ja miellyttävä, helppo keskustella. Hyvin kokonaisvaltaisesti vienyt pakettia eteenpäin. Kertaakaan ei ole tullut sellainen tunne että mitä näillä tiedoilla tehdään. Sain uusia ajatustapoja oman kokonaisuuden hallintaan. Hyvä!

Mika Kosunen, CMO, Ouneva Group


Rene Rinnekangas

"Jussin vahvuus on ammattitaitoisuus ja hänen tapansa valmentaa on mielestäni huippu. Jussi tuo paljon esille sitä, että lumilautailua oppii parhaiten hyvän motivaation ja hauskuuden kautta. Suosittelen Jussia valmentajaksi, koska Jussi on erittäin ammattitaitoinen, kannustaa paljon ja on huippu tyyppi!"

Rene Rinnekangas, X-Games Winne, Olympic Athlete, A-maajoukkue, Suomen lumilautaliitto


Valtiovarainministeriö

Jussin koulutus oli miellyttävän rauhallinen ja välitön. Jussi oli rakentanut koulutuksen hyvin, joka toimi myös etänä. Koulutuksessa asiat käytiin selkeällä otteella läpi. Koulutuksen positiivinen ja osallistava ilmapiiri kannusti osallistujia ajattelemaan itse ja tekemään käytännön harjoituksia. Saimme hyviä työkaluja omien ajatusten hallintaan sekä omien motivaatiotekijöiden tunnistamiseen ja vahvistamiseen. Koulutuksessa tehdyt keskittymisharjoitukset jäivät mieleen ja sopivat hyvin työpäivän aikana tehtäväksi. Koulutuksella oli positiivinen vaikutus työyhteisöömme.

Markus Rahkola, erityisasiantuntija, Valtiovarainministeriö


Noora Vihervaara

"Olen toiminut Jussin kanssa yhteistyössä suorasti ja välillisesti useita kertoja vuosien aikana. Jussin ihmissuhdetaidot, kyky johtaa, innostaa ja motivoida erilaisia persoonia ovat taitoja, joita arvostan suuresti ja nämä näkyvät Jussin kaikessa tekemisessä. Voin suositella lämpimästi!"

Noora Vihervaara, urheilumanageri, Bueno & Co Oy


Johtamisen valmennus, Ouneva Group

Suosittelisin ihan yleisenä johtamisen valmennuksena. Laaja-alaisempaan johtamiseen saa työkaluja. Johtaja, jolla on paljon lukumääräisesti ja erilaisia alaisia saa varmasti suurimman hyödyn.

Pekka Heikkinen, CFO, Ouneva Group


Priidik Vesi

"Ehdottomasti suosittelen! Ollut erittäin hieno kunnia, kun Jussi on toiminut lumilautailussa ja muutenkin elämässä minun valmentajana, mentorina ja kouluttajana viimeiset 6 vuotta. Jussin vahvuudet ovat hänen aitous ja motivaatio kaikessa tekemisessä. Itsevarmuus tulee myös mieleen. Hän ei luovuta ennen kuin on päässyt omaan tavoitteeseensa. Työn tekeminen Jussin kanssa on ollut parasta aikaa minun työelämän aikana. Jussin kanssa on aina hauskaa ja työt sujuu positiivisella tunnelmalla. Hän on aina tarvittaessa tukena, mikä on ollut tärkeää! Erityisesti haluan vielä nostaa esille sen, että miten hienosti hän osaa kysyä kysymyksiä ja niiden avulla auttoi minua pääsemään lähemmäksi päätavoitetta."

Priidik Vesi, Lumilautavalmentaja, yrittäjä Vuokatin seikkailupuisto Oy


Johtamisen valmennus, Ouneva Group

Valmentajana Jussi on oivalluttava, henkiselle puolelle, valmennetaan työntekijöiden valmentajiksi. Innostamisen oivaltaminen tärkeä, että positiivisen kehän ympärillä pystyy tekemään sitä muille.

Pentti Nieminen, Plant Manager, Ouneva Group


Kalle Järvilehto

"Suosittelen Jussin valmennusta erittäin vahvasti! Jussilla on postiivinen ja myönteinen asenne ja vahva ammattitaito. Jussi osaa ajatella asioita monelta eri kantilta, omassa tapauksessa Jussilla oli vinkkejä joita en osannut edes ajatella! Näiden kautta avautui paljon uusia mahdollisuuksia temppujen tekemiseen."

Kalle Järvilehto, A-maajoukkue, Suomen lumilautaliitto

Yrityksille

Miten yritys voi hyötyä Jussin käytännönläheisestä osaamisesta?

nuoli oikealle

Yksilöille

Valmentamisen keskiössä on motivoiminen ja uudet taidon oppimisen metodit

nuoli oikealle