Referenssit

Tutustu asiakastarinoihin

nuoli alas

Asiakkaitani

Tässä muutamia tarinoita asiakkailtani.

nuoli oikealle

Noora Vihervaara

"Olen toiminut Jussin kanssa yhteistyössä suorasti ja välillisesti useita kertoja vuosien aikana. Jussin ihmissuhdetaidot, kyky johtaa, innostaa ja motivoida erilaisia persoonia ovat taitoja, joita arvostan suuresti ja nämä näkyvät Jussin kaikessa tekemisessä. Voin suositella lämpimästi!"

Noora Vihervaara, urheilumanageri, Bueno & Co Oy


Priidik Vesi

"Ehdottomasti suosittelen! Ollut erittäin hieno kunnia, kun Jussi on toiminut lumilautailussa ja muutenkin elämässä minun valmentajana, mentorina ja kouluttajana viimeiset 6 vuotta. Jussin vahvuudet ovat hänen aitous ja motivaatio kaikessa tekemisessä. Itsevarmuus tulee myös mieleen. Hän ei luovuta ennen kuin on päässyt omaan tavoitteeseensa. Työn tekeminen Jussin kanssa on ollut parasta aikaa minun työelämän aikana. Jussin kanssa on aina hauskaa ja työt sujuu positiivisella tunnelmalla. Hän on aina tarvittaessa tukena, mikä on ollut tärkeää! Erityisesti haluan vielä nostaa esille sen, että miten hienosti hän osaa kysyä kysymyksiä ja niiden avulla auttoi minua pääsemään lähemmäksi päätavoitetta."

Priidik Vesi, Lumilautavalmentaja, yrittäjä Vuokatin seikkailupuisto Oy


Kalle Järvilehto

"Suosittelen Jussin valmennusta erittäin vahvasti! Jussilla on postiivinen ja myönteinen asenne ja vahva ammattitaito. Jussi osaa ajatella asioita monelta eri kantilta, omassa tapauksessa Jussilla oli vinkkejä joita en osannut edes ajatella! Näiden kautta avautui paljon uusia mahdollisuuksia temppujen tekemiseen."

Kalle Järvilehto, A-maajoukkue, Suomen lumilautaliitto


Rene Rinnekangas

"Jussin vahvuus on ammattitaitoisuus ja hänen tapansa valmentaa on mielestäni huippu. Jussi tuo paljon esille sitä, että lumilautailua oppii parhaiten hyvän motivaation ja hauskuuden kautta. Suosittelen Jussia valmentajaksi, koska Jussi on erittäin ammattitaitoinen, kannustaa paljon ja on huippu tyyppi!"

Rene Rinnekangas, A-maajoukkue, Suomen lumilautaliitto

Yrityksille

Miten yritys voi hyötyä Jussin käytännönläheisestä osaamisesta?

nuoli oikealle

Yksilöille

Valmentamisen keskiössä on motivoiminen ja uudet taidon oppimisen metodit

nuoli oikealle