Yksilöille

Kuinka kehittää itseään? Kuinka valmistautua huippusuorituksiin? Miten motivoitua ja asettaa sopivat tavoitteet itsellesi?

nuoli alas

JR Method yksilöille

Miten oppia taitoja todella tehokkaasti?
Kuinka johtaa omaa ajattelua ja innokkuutta? Entä kuinka voittaa pelkonsa?
Kuinka kehittää itseään johtajana, valmentajana tai urheilijana?

Olen kehittänyt pitkän käytännön kokemukseni ja koulutustaustani kautta oman menetelmäni valmentaa ja johtaa. JR Method tarjoaa tulevaisuuden työkalut huippusuorituksiin valmentautumiseen.

Huippusuorituksiin yksilöllisesti

Toteutan valmennusta ja koulutusta yksilölähtöisesti myös ryhmissä. Tähän päästään vain hyvällä vuorovaikutuksella valmennettavien kanssa. Haluan, että jokainen valmennettavani kehittyy haluamaansa suuntaan, uskaltaa epäonnistua ja oppia uutta ja on valmennukseni jälkeen entistäkin motivoituneempi. Pyrin valmennuksessani luomaan yksilöllisesti sopivia haasteita, jotka ratkaisemalla kukin valmennettavani motivoituu ja kehittyy aina huippusuorituksiin saakka.

Minulla on lumilautailutaustani lisäksi yli 20 vuoden kokemus valmentajana, lajikehittäjänä, opettajana ja koulutusjärjestelmien rakentajana. Olen perehtynyt nykyaikaiseen johtamiseen ja oppimiseen ja käsitän valmentamisen kokonaisvaltaisena prosessina, jossa luottamuksen rakentaminen ja vuorovaikutustaidot ovat isossa osassa.

nuoli oikealle

Referenssit

"Voin suositella lämpimästi!"

Noora Vihervaara, urheilumanageri, Bueno & Co Oy

nuoli oikealle