Johtamisen kehittäminen

Löydä uudenaikaisen johtamisen menetelmien edut.

Opi kuinka ajattelun johtaminen, innostuksen sekä motivaation johtaminen auttavat sinua ja yritystäsi.

nuoli alas

Valmentava johtaminen

Valmentava johtaminen on tänä päivänä merkittävä kilpailuetu. Se on tulevaisuudessa välttämätön taito, kun halutaan yritykseen alan parhaat osaajat.

Opit rakentamaan ketterän ja oppivan organisaation, jossa ihmiset ovat motivoituneita.

Opit johtamaan ajattelua ja innokkuutta.

Saat ihmiset innostumaan työstään.

Olen kehittänyt pitkän käytännön kokemuksen ja koulutustaustan kautta oman tavan valmentaa ja johtaa. Certifioitu Business Coach -valmentaminen ja JR Method tarjoavat tulevaisuuden työkalut johtamisen haasteisiin.

Oppivan organisaation ja yrityskulttuurin rakentaminen

Oppiminen ja uuden ajan johtaminen voi olla sinun yrityksesi kilpailuetu. Metodini avulla ihmiset saadaan innostumaan, oppimaan ja nopeammin kiinni uusiin tehtäviin sekä muutoksen sietämiseen. Tuodaan innostus osaksi yrityksen arkea, tehostetaan työntekijöiden luovuutta, tuottavuutta ja varmistetaan ketterä ja oppiva työkulttuuri. Luodaan organisaatioon growth mindset ja jatkuva kehittyminen työtehtävissä. Se lisää tuloksia ja kääntää haasteet mahdollisuuksiksi. Voidaan suoraan miettiä paljonko yritys säästää, jos uusi johtaja tai työntekijä saadaan innostumaan työstään, sitoutumaan paremmin tehtäviinsä, oppimaan nopeammin ja toiminaan toisiaan tukevana tiiminä.
Sen myötä koko yritys kasvaa oppimisen kulttuuriin ja luo innostavia motivaattoreita. Tähän kannattaa reagoida nyt, eikä vasta tulevaisuudessa.

nuoli oikealle

Referenssit

Oma lamppu laajeni tosi hienosti! Mielenkiintoinen valmennus.

Mika Kosunen, CMO, Ouneva Group

nuoli oikealle