Yrityksille

Miten yritys voi hyötyä käytännönläheisestä johtamisen kehittämisestä?

nuoli alas

Hyötyä innostamisen johtamisesta

Innostamisen johtaminen on tänä päivänä merkittävä kilpailuetu. Se on tulevaisuudessa välttämätön taito, kun halutaan yritykseen alan parhaat osaajat.

Kuinka rakentaa oppiva organisaatio, jossa ihmiset ovat motivoituneita?
Kuinka johtaa ajattelua ja innokkuutta?
Miten saada ihmiset innostumaan työstään?

Olen kehittänyt pitkän käytännön kokemuksen ja koulutustaustan kautta oman tavan valmentaa ja johtaa. JR Method tarjoaa tulevaisuuden työkalut johtamisen haasteisiin.

Oppivan organisaation ja yrityskulttuurin rakentaminen

Miten oppiminen hyödyttää työntekijää ja sitä kautta yritystä? Metodini avulla ihmiset saadaan innostumaan, oppimaan ja nopeammin kiinni uusiin tehtäviin sekä muutoksen sietämiseen. Tuodaan innostus osaksi yrityksen arkea, tehostetaan työntekijöiden luovuutta, tuottavuutta ja varmistetaan ketterä ja oppiva työkulttuuri. Luodaan organisaatioon growth mindset ja jatkuva kehittyminen työtehtävissä. Se lisää tuloksia ja kääntää haasteet mahdollisuuksiksi. Voidaan suoraan miettiä paljonko yritys säästää, jos uusi johtaja tai työntekijä saadaan innostumaan työstään, sitoutumaan paremmin tehtäviinsä, oppimaan nopeammin ja toiminaan toisiaan tukevana tiiminä.
Sen myötä koko yritys kasvaa oppimisen kulttuuriin ja luo innostavia motivaattoreita. Tähän kannattaa reagoida nyt, eikä vasta tulevaisuudessa.

nuoli oikealle

Referenssit

"Suosittelen Jussin valmennusta erittäin vahvasti!"

Kalle Järvilehto, A-maajoukkue, Suomen lumilautaliitto

nuoli oikealle